proef
WELKOM
januari 2018 Beste kijker: TEROSS werkt momenteel aan een nieuw portfolio. Dat houdt in dat we onze website gaan aanpassen aan de huidige tijd. Enkele activiteiten zullen verdwijnen zodat we ons kunnen richten op nieuwe evenementen. Nieuw zullen onze mobiele ESCAPROOMS zijn welke in twee varianten vanaf 1 juli 2018 ingezet zullen worden. TEROSS EVENTS
ESCAPEROOM:
De definitie van een escaperoom?:

Er is geen algemene definitie van het begrip escaperoom. In een escaperoom kun je je op laten sluiten, de deur gaat op slot en jij moet (samen met anderen) zo snel mogelijk uit de kamer ontsnappen. Meestal is dit binnen 60 minuten. Eenmaal binnen moet je via cryptische aanwijzingen, ingenieuse puzzels of raadsels stap voor stap richting de uiteindelijke sleutel om zo de deur van binnenuit te kunnen open.

Slaag je daar binnen de gestelde tijd in? Gefeliciteerd!
Dat lukt zeker niet iedereen!
Want jullie hebben de escape room weten op te lossen binnen de tijd.

ESCAPEROOMS zijn hot! Ondanks dat de keuze enorm is, is TEROSS van mening dat er nog plaats is voor haar mobiele escaperooms.

U leest het goed escaperooms! Momenteel wordt gewerkt om twee mobiele escaprooms te bouwen.
Een op basis van een TE KING 380, HAPPY HOLIDAY en een mobiele escaperoom met losse onderdelen. De HAPPY HOLIDAY is speciaal voor kleine groepen. Met de andere escaproom, welke bestaat uit losse onderdelen kan een escaperoom op locatie worden samengesteld. Denk hierbij aan een kantoorruimte bij u op het bedrijf of in de garage bij u thuis. Naar verwachting zijn beide mobiele escaperooms 1 juli 2018 operationeel.
Interesse? Neem contact op via escaperoom@teross.nl of een van de andere geboden mogelijkheden.
proef